Téma: Finále druhé série šokovalo Summer Glau! - komentáře
Nemohl jsem odolat a musel jsem přeložit komentář od squirrela k rozhovoru se Summer na Scifiware.com, rek bych, ze je to docela zajimave a nekterym lidem tady primo mluvi duse ![]()
//Číslování jsem oproti originálu opravil, ať se na to dá reagovat ![]()
Od squirrel v 06:48, 4.2.09
To stejný říkali, když začala druhá série. Že John by se měl stát vůdcem, ale pořád je to jenom rebelující teenager.
Tady je seznam toho, co bych chtěl vidět, aby zachránili sérii.
1. Odstraňte dospělého Kyla Reese. Vím, že je to bonbónek pro hardcore fanoušky, ale vyvolá to moc otázek a udělá to T1 úplně zbytečný.
2. Co takhle, kdyby Sarah přestala hrát jako královna a začala trénovat Johna jako vojáka. Chci ji vidět jako Lindu Hamilton (pozn. Sára Connorová v T1 a T2).
3. Odstraňte Riley ze seriálu. Je absolutně bezvýznamná, kromě té lásky k Johnovi, což už víme. Kate (Kate Brewster, T3) je Johnova žena. Ukažte nám, jak ji poprvé potkal, to by bylo zajímavější.
4. Co takhle odstranit to jiskření mezi Cameron a Johnem a tím myslím kompletně ze seriálu. Viděli jsme něco co začalo něco co začalo poslední epizodu. John nemusí nenávidět Cameron, ale rozhodně je nechcu vidět líbat se.
5. Derek je jediná zajímavá věc co je teďka v seriálu. Nechejte Dereka utéct za mladým Kylem, ať se děje něco zajímavého.
6. Udělejte něco zajímavého s Catherine Weaver, už mě nebaví vidět její nudné chvástání o jejím programu. Nechte ji bojovat s Cameron nebo Johnem nebo Sarah nebo někým.
7. Cromartieho přeměna v Johna Henryho byl velice špatný tah. Nechce Johna Henryho dostat bug nebo virus, ať se stane zlým a uteče CW se ho třeba bude snažit chytit… Alespoň bychom dostali CW pryč z té její nudné kanceláře.
8. Nechme přijít mladého Kyla Reese na pár epizod, abychom viděli jeho a Sáru teď, to by stálo za řeč.
9. Odstraňte Derekovu přítelkyni ze seriálu. Její jediný cíl je dostat Johna od Cameron, aby ji mohla zničit. Ten nápad je nudný. Bylo by zajímavější, kdyby se snažila zabít Johna místo ní. Raději bych, aby ho sice honil nějaký Terminátor, ale aspoň takhle…
10. Myslím, že je čas, aby se John začal chovat jako muž. A věřte mi, projíždět se v autě se svou přítelkyní, která ho líbe na tvář a zmlácení jednoho kluka na párty to opravdu neznamená. Ať John více pracuje se zbraněmi, je zdvořilejší k Sarah a ať dělá častěji Derekovi zálohu. Možná by taky mohl dávat Derekovi nějaké návrhy v boji, ne rozkazy, ale návrhy.
11. Konec série zakončete velkým cliffhangerem. Řekněme, někdo by se pokoušel zabít Johna a kulka by ho netrefila a kriticky zranila mladého Kyla Reese. Potom by se ho všichni „hodní“ snažili zachránit, protože by se jinak budoucí vůdce John Connor vypařil, což by vedlo k neodvratné výhře strojů. Určitě to není nic senzačního, ale aspoň by to udělalo seriál napínavým… něco co bylo zatím zanedbáváno je druhá série.
Je toho tolik co lze udělat s tímto seriálem, ale vypadá to, že míří špatným směrem. Důkaz toho může být nízká sledovanost. Všichni scénáristé by měli více začít myslet, místo pokusů o vyhýbání se propojení s filmy, na kterých je seriál založen…