26

Re: Finále druhé série šokovalo Summer Glau! - komentáře

No nemusí se třeba v každé epizodě líbat a tak,ale prostě Jameron je součástí TSCC a raději bych viděla Johna s Cam než s Riley nebo tou jeho ženou z T3 a T4.

27

jj, súhlasím s Gulde-m, páči sa mi to len v takých náznakoch a hlavne akcia, milujem akciu smile

ale súhlasím aj s Kackou, bez Jameron by to nebolo ono.

Naposledy upravil: merlin131 (26.7.2010 21:17:05)

United we stand, divided we fall
http://uploading.sk/obrazek/cyqbse6/cameron-philips-1-done.gif

28

preco pisete Jameron?... uz dvaja ste napisali Jameron. ja ze sa nekdo preklepool , ale potom som si vsimol, ze aj dalsi pise Jameron...

PS:vobec by mi nevadilo , keby z toho vzniklo romanticke sci-fi .... kludne by sa mohli bozkavat v kazdej epizode...Sarah by z toho nemala radost chcela Cameron drzat od Johna na mile daleko

No one is ever safe.

29

Jameron je zkratka pro pár John a Cameron(klidně si zkus zadat Jameron do vyhledávače na youtube.cz smile ).Jinak trochu souhlasím s Matthewem,že by mi nevadilo víc Jameron v každé epizodě,ale teď je to stejně jedno,protože se přenesli do budoucnosti a tam jim v tom(možná mrgreen )nikdo nezabrání ani Sarah.

Naposledy upravil: Kackahaluzova (27.7.2010 18:07:19)

30

fakt...a ja ze aky preklep na klavesnici sak C a J su od seba dost  daleko mrgreen  inac teraz som si vsimol ked si pisal moj nick ze som si nedal 2 t  do mojho nicku ..mam Mathew a ma byt Matthew..to uz asi nezmenim co ?? redface

No one is ever safe.

31

Myslím,že to už nepůjde teda pokud by to nemohl udělat nějaký admin(např.Gulde,Grez smile )pokud to vůbec jde,ale to je jedno jsmě Češi a Slováci a ne Angličani mrgreen .

32

Teoreticky bych to změnit mohl, ale ty by jsi z TSCC dělal romantické sci-fi, takže za trest se připomeň nejdříve za týden twisted  mrgreen . Já vám dám cpát mi sem nějaké dojáky mrgreen .

Jinak Kačko, ano, Jameron znamená Cameron + John, ale "skratka" rozhodně neznamená zkratka razz  twisted .

http://img229.imageshack.us/img229/9470/savetscc2.png

33

Klídek stejně TSCC už bylo natočené tak jak ho vidíme a nic extra s Jameron tam nebylo,takže se nemusíš bát mrgreen .Musíš mě pořád opravovat už mi to leze na nervy twisted .

34

Buď ráda že to dělám já, než pak ve škole. Jednou si na mně při nějakém testu jistě vzpomeneš twisted .

35

dik gulde za opravu mena   smile  ale aj tak cem viac Jameron  mrgreen

No one is ever safe.

36

Matthew napsal:

dik gulde za opravu mena   smile  ale aj tak cem viac Jameron  mrgreen

...už jsi viděl přezdívku "Matthew" bez obou t?  twisted  Tak neštvi mrgreen .

37

to Matthew: ešte sa vrátim k tomu Jameron. Takéto skraty sa používajú pri dvoch osobách, ktoré by mali byť spolu, a diváci (čitatelia) po tom túžia, preto ich takto nazývajú. Ono to má aj určitý názov, toto spájanie a dá sa to nájsť aj na wikipédii (asi len na EN), ale už si nespomínam ako sa to označuje.

A čo sa týka provokovania Guldeho neodporúčam to.  Kacka by mohla rozprávať o tom, akú hodnosť môže dostať "mimoriadne otravný užívteľ" big_smile

United we stand, divided we fall
http://uploading.sk/obrazek/cyqbse6/cameron-philips-1-done.gif

38

Hele to bylo už dávno a nevydrželo to ani hodinu a v ten den jsem si asi dala do čaje moc cukru nebo tak nějak mrgreen .

39

No vida, jak se rychle učíte, prevíti twisted  mrgreen .
A vydrželo, bylo to tam hned několik hodin, až pak Grez zkazil všechnu zábavu cry ... twisted  big_smile .

40

taky jsem se na termín Jameron díval trochu nechápavě, než mi došlo, co je tím myšleno big_smile 
Vztah mezi Johnem a Cameron je jedním z kamínků v mozajce tohoto seriálu. Vlastně ty záblesky z budoucnosti naznačují, že by mezi nimi opravdu mohlo být něco víc. Do minulosti tak mohla být vyslána Cameron, která k Johnovi svým způsobem už něco cítila, ale raději se od něho držela dál, protože by ho tím mohla ohrožovat. A on si nechtěl přiznat, že něco cítí ke stroji. Možná mu to opravdu došlo až na konci, jak na ní ležel a chtěl jí políbit big_smile A definitivně, když jí našel bez čipu...

41

Souhlasím s ogym Cameron byla jediný stroj,kterému mohl budoucí John tak moc věřit,aby ji poslal na ochranu svého mladšího já,ale jsem ráda,že budoucí John neměl nic s Cameron bylo by trochu nechutné vidět šedesátiletého chlápka se(v TSCC jí tak bylo)sedmnáctiletou dívkou.Jinak souhlasím s bodem číslo 2 a 10 John by mohl konečně začít pořádně bojovat a ne se jenom poflakovat kolem holek smile (napříkla Cameron,Riley a Cheryl z první série TSCC mrgreen ).

42

Pokud to beru podle seriálu, tak John skočil z roku 99 do roku 07 a s Derekem slavil svoje šestnácté narozeniny. Kdyby těch osm let opravdu přeskočil, tak mu bylo, když poslal v roce 2027 Cameron na ochranu svého mladšího já, fyzicky 36 let, což zas není tak hrozné big_smile  A co, když i ten John z budoucnosti kdysi přeskočil soudný den, jak se to stalo na konci tomu mladšímu a vlastně tak ani on nebyl o moc starší než jeho mladší verze? Pak by se třeba pořád dokola opakovala stejná časová smyčka - John skočil do budoucnosti, postupně se vypracoval až na toho vůdce odporu, kterého se Skynet tak bál, odchytl a přeprogramoval Cameron a poslal jí zase do minulosti, aby ho ochránila? Ty jo, to zní složitě big_smile Třetí řada by pak vlastně ani nemusela být a kdyby byla, tak by vysvětlila to, co se stalo v budoucnosti, než zas John poslal Cameron zpět big_smile

43

Nemyslím si že budoucí John skočil časem z roku 1999 do 2007(protože to byla Cameron,která mu pomohla skočit smile )myslím,že jenom žil se Sarah dokud nezemřela,pak se nějak stal vůdcem odporu a vyrobili Cameron na jeho zabití,ale on ji zastavil a nechal si ji protože měl slabost pro Allison,ale může to být jakkoli a možná nám to vysvětlí 3.série nebo film smile .

44

Může to být tak či onak. Třeba byl od začátku Cameronin úkol Johna nejen chránit, ale pokusit se i něco změnit, viz to "předčasné" poslání do budoucnosti. John Henry s Weaverovou mohli být podle Cameron klíčem k porážce Skynetu. V té budoucnosti, ze které byla poslána, odpor s CW a JH nespolupracoval, i když šlo zřejmě oběma stranám o zničení Skynetu - viz otázka od Johna na tekutého terminátora (asi Weavrová) v ponorce, "Přidáš se k nám?" "Ne" Když pak Cam slyšela stejnou otázku od Elisona v hotelu v poslední epizodě, okamžitě věděla, o co jde, a i když jí to viditelně rozhodilo (asi nechtěla Johna takhle opustit), věděla, že spojení Johna s CW a JH může být prostředkem, díky kterému bude odpor daleko silnější než by v té původní budoucnosti.  cool  Tolik má další úvaha big_smile  Každopádně závěr seriálu položil spoustu otázek, na které je spousta možných i nemožných odpovědí a byl bych hrozně rád, kdyby nám 3. série (nebo alespoň film) odpovědela, co tím vším scénáristé zamýšleli a celý ten příběh by se nějak důstojně zakončil

45

heh otazok je podla mna az moc do jedneho filmu. to by musel mat aspon 3 hodiny  big_smile   ja stale verim v 3. seriu a snad sa konecne aspon nieco natoci

46

Ah, další registrovaný nováček, vítej na fóru. Červený koberec bohužel nemáme, Grez ho snědl mrgreen .

47

diki za privitanie. serial vysielaju teraz u nas na markize a riadne ma to chytilo tak som teda zhliadol vsetky diely  wink a bohuzial zistil ze ho uz aj zrusili  cry

48

Vítej v klubu zrovna když jsem se dívala na závěrečné epizody(myslím,že to bylo tak od 217.epizody)jsem zjistila,že jsou jen 2.série a pokračování nebude sad .

49

Gulde napsal:

Červený koberec bohužel nemáme, Grez ho snědl mrgreen .

Když von tam na mně tak provokativně koukal  sad  redface

@GrezCZ follow me on Twitter

50

big_smile nemal sa kukat  smile musime len cakat co vymyslia s tym "udajnym" filmom