Re: Riley Dawson
Kdyby utíkala tak by se prozradila a musela by jim říct všechno co ví o Jesse a o tom co chtěla udělat.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Kdyby utíkala tak by se prozradila a musela by jim říct všechno co ví o Jesse a o tom co chtěla udělat.
Je to přece topic o Riley a můžeme o ní řešit všechno co chceme a kdyby utíkala,tak určitě za Jesse a ta by ji teď zabila určitě
.
Možná,že jí to připadalo trochu bezpečnější,protože v budoucnosti Terminátoři zabijí každého člověka(teda až na Graye)a v přítomnosti se cítila trochu(ale né úplně)bezpečnější a spoléhala se nato že ji Jesse ochrání.
No někdo to místo po Allison musel(bohužel
)dostat
.Myslím,že se Jesse u Riley objevila jedině když jí chtěla dát nějaké kázání nebo jí vlepit facku to jediné ona uměla.
Jesse nikdy nebyla příkladová matka, možná je lepší, že o to dítě přišla,
s Allison je to škoda, pořád se stím nemohu vyrovnat, a jak sem přeložil tu 20. kapitolu, jsem ještě smutnější ![]()
hold co naděláme, už to nevrátíme, stalo se, třeba najdeme povídky, kde Allison přežila a bude to ok, nebo si autor zahraje v pozdějších kapitolách s časem a příjde si pro Allison
možné je vše...
Naposledy upravil: Blackdejd (14.3.2010 05:39:02)
Nojo Jesse by nebyla zrovna nejlepší mamina a myslím,že s Allison to už(bohužel
)skončilo
.Bylo by trochu divný kdyby se vraceli časem pro Allison,ale jak jsi napsal "Možné je vše".
všechny filmy, díly a pod jsou hodně o vracení časem, i když pokud by to správně autor nedomyslel, mohl by hezky pokazit příběh, ale prostě nevíme, co si na nás přichystá, i když by se mi líbilo, kdyby se Allison znovu "vrátila," nechtěl bych to za cenu pokažení příběhu a pod.
aby jsem se vrátil k tématu, zajímalo by mě, jestli tam ještě bude zmínka o Riley, a taky se mi zdá, že tam dlouho nebyl Derek...
Jestli nebude už žádná zmínka o Riley tak mi to ani nebude vadit spíš mě zajímá John a Cameron
.
Ten autor přece jen musí někým zaplnit volné místo a myslím,že ho zaplní Riley
.
Možná,že na ni neměl náladu a tak ji na chvilku odrovnal ze hry nebo tak něco
.
Je vidět,že Riley si v TSCC vážně nikdo neoblíbil
.