Re: butterball turkey breast and crock pot
Mám tu pre vás Americké zemiaky, aké piekla Michelle Dixon v časti Queen is Gambit ![]()
Čas prípravy: 40 min
Predpríprava: 30 min
Ingrediencie:
nové zemiaky podľa potreby, olej, korenie na americké zemiaky.
Príprava:
Zemiaky si uvaríme v šupke, necháme vychladnúť a potom pokrájame na plátky a predelíme ich napol. Prípadne na menšie, ak sú zemiaky veľké. Potom ich poukladáme na papierom vystlaný plech. Korenie na americké zemiaky si vymiešame s olejom (odporúčam olivovým) a nalejeme na zemiaky. Počas pečenia trochu poobraciame.
Naposledy upravil: merlin131 (21.2.2010 23:07:14)
to gulde: no keď ti už prídu nezaujímavé, tak nájdem pre teba niečo iné.....nabudúce
to blackdejd: žiaden kuchár, letec som (tak len študujem letecké manažérstvo), ale kuchárku si môžeme založiť ![]()
Inak nezdá sa vám to čudné, že do tohto topicu sme prispeli nejakým receptom len ja a spambot???? ![]()
Tohle je zatraceně dobrý žvanec, Kuře po Kanadsku:
Suroviny:
1 kuře
1/8 másla
1 větší cibule
1 lžička kari
2 lžičky worchestru
1 lžička soli
1/2 lžičky pepře
1 sklenka kečupu
Postup:
Kuře naporcujeme a osolíme. Z ostatních surovin uvaříme omáčku (povaříme 10min.).Omáčku naředíme trochou vody a nalijeme na kuře. Dáme upéct do trouby. Před koncem odkryjeme pekáček, aby vznikla kůrčička na kuřátku.
Osobně doporučuji podávat s noky (idioti na netu doporučují podávat s rýží, ale s tou je to na nic, jak říkám, jedině noky, a nebo alespoň klasické knedliky)
.
Tak keď už varíme, odporúčam túto pochúťku: http://tastyplanner.com/blog/articles/T ce-Planets - je to zo seriálu Firefly, pre zmenu.
PS: ďakujem serveru www.firefly.sff.cz, a hlavne autorovi novinky - kernel32