301

Re: 222. Born to Run

John mal slabost na Alison..?? to sa kde pisalo , kde spominalo ...som nevedel.... a stale mi ne je jasne na co potrebuje JH ten cip od Cameron...nechapem na co ho potrebuje na co mu ho sakra dala...

No one is ever safe.

302

Gulde napsal:

Jinak v budoucnosti kam se dostali Cameron teoreticky nemusí vzniknout vůbec, a Allison nemusí umřít. Cameron byla vytvořená kvůli Allison, pro kterou měl John v té původní realitě očividně slabost. To ale padá, vzhledem k tomu, že John v té realitě vůbec nebyl, protože cestoval v čase, a tedy není pro hnutí odporu důležitý, a rovněž tak není důležitá ani Allison.

John zatím není důležitý,protože ho odpor nezná,protože když nastal Soudný den tak tam nebyl a nikomu nepomáhal(jako na konci T3 smile ),ale když jim ukáže svoje znalosti s Terminátory a Skynetem tak mu možná začnou věřit a začne se o něm všude mluvit a dostane se to až ke Skynetu razz .Nejspíš si k sobě vezme i Allison a budou přátelé(nebo i něco víc mrgreen )a Skynet zjistí,že je pro něj důležitá a zajme ji,vytvoří Cameron,která si vezme její podobu a bude chtít zjistit kde najde Johna a nakonec zabije Allison a hon na Connora může začít big_smile .

303

Mathew napsal:

John mal slabost na Alison..?? to sa kde pisalo , kde spominalo ...som nevedel.... a stale mi ne je jasne na co potrebuje JH ten cip od Cameron...nechapem na co ho potrebuje na co mu ho sakra dala...

Kdyby John neznal Allison tak by nikdy nevznikla Cameron a neposlal by ji do minulosti na svou ochranu smile .John Henry potřebuje čip Cameron,protože ten jeho Sarah zničila v 208 a má jenom ten kabel,který omezuje jeho pohyb a Terminátor bez čipu přece nefunguje smile .

304

Kackahaluzova napsal:
Mathew napsal:

...John Henry potřebuje čip Cameron,protože ten jeho Sarah zničila v 208 a má jenom ten kabel,který omezuje jeho pohyb a Terminátor bez čipu přece nefunguje smile .

no na čip se určitě nevejde celej JH, JH je ten počítač...ale Cameron se přesunula do těla Cromartiho...její tělo bylo už dost poškozené...

305

podla mna bolo poskodene len "zvonku".
cip mu dala asi preto, pretoze to mala ako "ulohu", cize zabezpecit ze JH sa dostane do buducnosti.
a bohuzial cameronine telo zmizlo v "stroji casu"

306

A proč by se data Johna Henriho na Cameronin čip nevešla? Nemůžeme vědět, co všechno takový terminátoří "mozek" dokáže. Vždyť se do něho musí vejít spousta terminátořích dovedností, funkcí, programů. A Cameron navíc měla schopnost učit se. Dá se tedy říct, že vyspělejší terminátoři, jako ona, byli sami takové umělé inteligence. Jen by mě zajímalo, jestli ještě existuje Cameron jako taková (ať už na čipu s JH, nebo někde zazálohovaná), nebo se má objevit až poté, co jí Skynet postaví podle Allison, ona půjde zabít Johna a bude zase přeprogramována.

307

Já myslím,že Cameron by se jenom nějak přepla hlouběji do čipu a asi by tam jenom kontrolovala chování Johna Henryho a čekala by něž by pro ni John obstaral nové tělo smile .

308

cameron je urcite na tom chipe tiez, problem je ze teraz uz nema svoje telo  angry

Naposledy upravil: T-90 (4.8.2010 15:42:12)

309

dám ruku do ohně, že JH není na čípu...

310

tak potom kde je ??  cool

311

Bylo by docela zbytečný kdyby mu Cameron dala svůj čip a on by si ho nechal jen tak pro legraci smile .

312

Waavrová přece Sáře říkala něco v tom smyslu, že John jednou zachrání svět, ale nedokáže to bez jejího Johna Henryho. JH se tedy potřeboval dostat do budoucnosti, ale s tím kabelem na hlavě by to nešlo. A žádný jiní čip než Cameronin přece nemohl mít, nebo si někde sehnal ještě jiný, na který se nahrál? Podle mě Cameron mu čip dala, protože v budoucnu byl JH v tuto chvíli Johnovi platnější než ona... V tom těle určitě odešel John Henry. Kdyby si jen Cameron vzala jeho tělo, tak by byl JH vlastně vytvořen jen pro srandu králíkům. Ale on měl přece v budoucnosti hrát klíčovou roli.

313

presne tak on potreboval chip (aj ked neviem preco tak nutne) . weaverova to samozrejme vedela a preto sa snazila vytiahnut chip z hlavy jej "vraha" avsak nemohli vediet ze je potrety fosforom. weaverovu mozno aj prekvapilo (na to ze je terminator  mrgreen ) ze JH jej utiekol  big_smile  do buducnosti. ale kedze JH je ... no doslova "pacifista"  mrgreen  neverim ze by cameron z chipu zmazal. na ten chip sa vojde ohromne mnozstvo dat tak ked je to mozne ze sa tam vojdu dvaja preco by ju mazal  wink

Naposledy upravil: T-90 (4.8.2010 19:29:14)

314

věřil bych tomu, že to bude podobně jako v těch přeložených povídkách. JH použil Cameronin chip, aby se dostal do budoucnosti, ale Cameron je tam někde skrytá také. Přijde mi to pravděpodobnější, než že JH pronesl její hhip někde pod kůží, aby strojem času prošel big_smile

315

ono je dobra otazka ci by dokazal JH vytvorit endoskeleton potiahnut ho kozou vytvorit (alebo ziskat) chip a nahrat ju tam. to by bol absolutne idealny pripad, horsie by bolo keby JH ju nedokaze ani nahopirovat na iny chip a skonci to zase: chytenie allison --> vytvorenie terminatora --> zlyhanie uteku/zabitie allison (tu je mozna zmena !) --> chytenie cameron --> rozobrat cameron vo vakuu (je tu moznost ze skynet bude "zase mudrejsi" a sucastna cameron bude uz s chipom s fosforom a bude tu moznost ze vyhori) --> a opät poslanie cameron do minulosti  angry  co sposobi ze johnovi neostane ani cameron ani allison  redface

316

T-90 napsal:

--> a opät poslanie cameron do minulosti  angry  co sposobi ze johnovi neostane ani cameron ani allison  redface

Nad tím jsem se taky zamyslela,protože to poslání teď bude trochu jiné když do Cameron nahraje její vzpomínky z minulosti a pak ji tam zase pošle a nezbude mu už nic jiného než žít v budoucnosti jen sám sad (bez Dereka,Kylea,Allison a Cameron neutral ).

317

teraz ma napadlo ze ked jej nahra spomienky co mala, znamenalo by to, ze by vedela ze JH potrebuje cip a neaky by si uschovala a JH by nemusela dat vlastny mrgreen zda sa mi, ze uz je to trochu prekombinovane  big_smile

318

A když bude Cameron pořád lítat tam a zpátky (jak jí bude John pořád posílat do minulosti, ona tam nakonec odevzdá chip JH a John jí v budoucnosti zase nahraje vzpomínky zpět), tak už Johnovi jednou řekne: "Už mě tam neposílej, je to nuda" big_smile

můžeme vymýšlet spoustu krkolomných teorií, ale zajímalo by mě, co s tím chtěli dělat scénáristé. Pokud nebude pokračování, tak z tvůrců alespoň vymlátíme scénář k dalším sériím cool  big_smile

319

Kackahaluzova napsal:

Nad tím jsem se taky zamyslela,protože to poslání teď bude trochu jiné když do Cameron nahraje její vzpomínky z minulosti a pak ji tam zase pošle a nezbude mu už nic jiného než žít v budoucnosti jen sám sad (bez Dereka,Kylea,Allison a Cameron neutral ).

John je všechny dovede k jejich hořkému konci... 
Přesně tohle mě napadlo při sledování poslední scény. Smutné, smutné  sad

320

aspon ten originalny scenar vymlatit  big_smile
taka otazocka pomimo. ako rataju tie ratingy ??  angry

321

Já už jsem to tu říkal, proč by vytvářeli čip, na který se vejdou 2 AI (tedy 2 terminátoří "mozky"), obzvláště v budoucnosti, kde je silně obtížné pro výrobu těchto čipů sehnat materiál. Proč by tak plýtvali? To je nesmysl. Jediná možnost tak v tomto případě bude ta, že ten čip Cameron byl přímo pro tohle uzpůsoben, aby pojmul dvě AI.

@T-90: Myslíš ty americké TV ratingy? To 4.4/6, atd.? První číslo je procentuální vyjádření toho, kolik % ze všech domácností v USA s TV se na daný pořad koukalo (to je rating) a to druhý číslo (share), procentuální vyjádření toho, kolik % domácností v USA se na daný pořad koukalo, ale pouze v rámci těch, který měli v danou chvíli zapnutou televizi.

http://img229.imageshack.us/img229/9470/savetscc2.png

322

diky. cize to pocita len USA userov.
heh to som nevedel ze vyrobit cip je obtiazne (vlastne ani neviem z coho ten cip je, klasicky kremikovy ?? alebo nieco ine ??)
zda sa ze cameron na to fakt bola prisposobena neverim ze by zbadala JH a hned by vedela ze je to spasitel  big_smile , takze sa zrejme asi potvrdi ze to mala ako "ulohu"

Naposledy upravil: T-90 (5.8.2010 03:45:54)

323

vytvořit chip bylo možná složité, ale Cameron ho měla určitě vyspělejší než třeba T800, který byl určen spíš jen na boj a inteligence zase tolik nepobral a nepotřeboval hlavně ty funkce infiltrátora. Terminátoří chip je přece takový procesor a pevný disk v jednom, takže když byla Cameron chytřejší a vyspělejší než bojové modely, musela mít i větší kapacitu paměti než oni. Tudíž teoreticky by se na její chip mohl vejít John Henry jako dominantní osobnost, ale i ona zabalena v nějakém archivu, aby jí bylo možné zase vytáhnout zpět a nebo přetáhnout na jiný chip.

Cameron o JH určitě věděla, protože když slyšela tu otázku "přidáš se k nám", bylo jí to jasné.  Jen by mě zajímalo, jestli jí tuhle úlohu dal budoucí John, nebo to byla z velké části její vlastní akce.

324

ogy napsal:

Cameron o JH určitě věděla, protože když slyšela tu otázku "přidáš se k nám", bylo jí to jasné.

Tak v tomto musím oponovať, pretože tú otázku položil v budúcnosti John T-1001 (Weaverová) a aj v súčasnosti tú otázku položila spätne Weaverová Johnovi (Connorovi) a nemalo to nič spoločné s JH. Z toho sa nedá usudzovať či Cameron o ňom vedela alebo nie.

ogy napsal:

Terminátoří chip je přece takový procesor a pevný disk v jednom, takže když byla Cameron chytřejší a vyspělejší než bojové modely, musela mít i větší kapacitu paměti než oni.

Súhlasím, že Cameron ako nový infiltrátorský model mala oveľa väčšiu pamäť (disk), ale už pochybujem, že by sa tam zmestili 2 umelé inteligencie, obzvlášť ak JH nebol len nejaký bežný terminátor (tým myslím, že nebol ani infiltrátor, ani bojovník, ani nič čo poznáme okrem Skynetu).

United we stand, divided we fall
http://uploading.sk/obrazek/cyqbse6/cameron-philips-1-done.gif

325

Přijde mi, že v budoucnosti, ze které přišla Cameron Johna chránit, evidentně existovaly minimálně tři strany. Skynet, odpor a ještě stroje, které se od Skynetu odtrhly a postavily se proti němu. Ale nespolupracovaly s lidmi. A když chtěl John obě strany sjednotit, Weavrová řekla v té ponorce, že ne. V minulosti, kam odešla zajistit vznik Johna Henryho však třeba změnila názor a oba Johnové na jedné straně byla největší šance, jak Skynet zničit. Otázka je, co by bylo, kdyby se jim to podařilo - jestli by stroje a lidi existovali vedle sebe v míru big_smile Otázka přidáš se k nám od Weavrové by pak mohlo být buď heslo, nebo modifikace otázky z ponorky. Tentokrát ale nabízela spojení sil Weavrová... A Cameron, když slyšela tuhle otázku, tak minimálně věděla, že Weavrová je ve skutečnosti terminátor z ponorky.